Події

Жорстоко б'ють і грабують: у Києві з'явилася небезпечна банда підлітків

У Києві з'явилася небезпечна банда підлітків, яка нападає та грабує перехожих. Відомо про кілька інцидентів на території житлового масиву Борщагівка.

Про це повідомляється у соцмережі Facebook в групі "Борщагівка", яка відстежує різні сфери життя мікрорайону.

Так, подібні випадки сталися на вулиці від зупинки Ромена Ролана до ринку "Дніпро", і до ТЦ "Колібріс". Від дій банди постраждали уже троє людей. Агресивні підлітки б'ють перехожих ззаду по голові, а далі вимагають телефони та гроші.

Примітно те, що жертвам нападів ніхто з інших перехожих не допоміг. Тому в групі закликали людей не бути байдужими під час подібних випадків.

"У мого товариша буквально два дні тому, як йти на ринок "Дніпро", ввечері біля АТБ 6 людей оточили і сказали, щоб він віддав все те, що в нього в кишенях, і ніхто не допоміг. Велике прохання до людей - не проходьте повз допомогу один одному. Давайте, хто зможе влитися в команду, знайдемо цих неповнолітніх, тому що вже постраждала дівчина і одна бабуся, я не говорю вже за мого товариша, тому що починається беззаконня", - наголошує в дописі користувач соцмережі.

Відомо, що один з пограбованих звернувся у поліцію, там запевнили, що обов'язково все з'ясують, однак жодних зрушень нема.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 9 грудня у центрі столиці оперативники затримали банду вуличних злодіїв ромської національності.