Події

Перша смерть та паралізований рух: сумні підсумки деревопада у Києві, відео

У п'ятницю, 14 січня, у Києві через штормовий вітер падають дерева. У деяких місцях порушено рух, а у Святошинському районі водій Peugeot загинув, перебуваючи за кермом, його пасажирка перебуває у важкому стані

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Київ оперативний".

Трагедія сталася на вулиці Верховинній – внаслідок сильного вітру величезне дерево впало на автомобіль Peugeot. Водій від одержаних травм загинув на місці.

Пасажирку госпіталізовано у тяжкому стані.

Постраждало ще близько 8 машин, стовпи та електроопори.

На місці працюють рятувальники та інші служби із використанням важкої техніки.


'За даними "Інформатора", на Мінському проспекті при виїзді з міста на автомобіль, що рухався, впала сосна, яка перекрила проїжджу частину.

Наразі рятувальники вже розпили дерево та звільнили проїзд трасою.

На перехресті вулиць Львівської та Крамського на автомобілі впав дуб, внаслідок чого серйозно постраждали щонайменше чотири транспортних засоби. Крім того, впали дві опори, дроти та паркан. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Раніше ми писали, що у Києві оголошено II (помаранчевий) рівень небезпеки через пориви вітру до 25 метрів за секунду. У КМДА радили городянам щільно закрити всі вікна будинків, на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев та не паркувати поряд з ними автотранспорт.