RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Лайм

Новини

12 вересня

Всі новини

«Усик виглядає шикарно, а жінка — це хто?» Несподіваний образ Харлан спантеличив людей

В соціальній мережі стався казус стосовно образу української спортсменки Ольги Харлан на врученні відзнаки "Національна легенда України".

На це звернув увагу "Апостроф".

У соціальній мережі Х ділились власними враженнями стосовно образів українських спортсменів на вручення відзнак "Національна легенда України". "Наші легенди", - залишили такий коментар до фото Олександра Усика та Ольги Харлан.

Натомість деякі користувачі мережі розгубилися та не впізнали визначну українку. Зокрема користувач @gerundyi поцікавився під дописом: "Усик виглядає шикарно, а жінка це хто?".

На що інша користувачка @aimellisse вказала: "Ольга Харлан…………….".

Натомість @gerundyi пояснив, чому було важко впізнати українську спортсменку: "Не схожа з фоток з Олімпіади, вона тут взагалі не така".

Варто нагадати, що 22 серпня президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська відзначили видатних людей нагородою "Національна легенда України". У списку видатних українців зокрема були Ольга Харлан, найтитулованіша українська спортсменка, дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях, шестиразова чемпіонка світу та восьмиразова чемпіонка Європи. А також Олександр Усик, український боксер, олімпійський чемпіон, абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі.

На вручення відзнак вони завітали у стильних образах. Олександр Усик показав свою чорну вишиванку з гронами калини, а Ольга Харлан вбралася в чорну вишиту сукню з геометричним візерунком світлих кольорів.

Апостроф також писав раніше, що українська шаблістка Ольга Харлан також розповіла, чи вплинула війна на її стосунки з коханим-італійцем.