RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Лайм

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Виступ Агутіна на весіллі спонсора війни проти України здивував людей

Виступ Леоніда Агутіна на весіллі православного олігарха Малофєєва та російською уповноваженою з прав дитини Львовою-Бєловою здивував людей, котрі вважають, що співак займає антивоєнну позицію.

Про це пишуть російські Telegram-канали.

Зауважують, що так звана уповноважена з прав дитини Марія Львова-Бєлова, що відповідальна за депортацію тисяч українських дітей, вийшла заміж за засновника телеканалу “Царьград” Костянтина Малофєєва, якого ще називають "одним із головних спонсорів війни з Україною". Він ще з 2014 року почав фінансувати війну російських окупантів. Варто також нагадати, що Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт чиновниці.

В мережі зауважують, що Малофєєва повідомив про розлучення з колишньою дружиною ще 2023 року. Натомість Львова-Бєлова офіційно про розлучення з чоловіком священиком Павлом Когельмановим не оголошувала.

Весілля росіян відзначили "з шиком", запросивши виступити Діму Білана, Григорія Лепса та Леоніда Агутіна, що здивував людей найбільше. Адже вважалося, що співак займає антивоєнну позицію. У 2022 році Агутін ніби як кілька разів закликав припинити війну з Україною, через що в артиста скасували концерти в Росії.

Раніше "Апостроф" також писав, що в мережі розкрили дані про синів Путіна. У російського диктатора та колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої є два сини, що ізольовано живуть у президентських резиденціях на Валдаї. На місці їх охороняють одразу сім комплексів "Панцир-С1".