RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Росії розповіли про патову ситуацію для Путіна на Донбасі

Лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін заявив, що для Кремля ситуація на Донбасі на даний момент є патовою.

Про це Дьомушкін повідомив в інтерв'ю Апострофу.

"Ситуація патова. Все, що він (президент Росії Володимир Путін – "Апостроф") зробить – буде погано. Мені здається, що він вже відкрито шантажує західних лідерів - мовляв, ви мене зовсім не заганяйте, дайте мені якийсь м'який вихід, інакше я, такий відморожений, можу і ракетою ядерної бомбонути", - вважає лідер руху "Русские".

За його словами, Путіну не вигідно ще одне Придністров'я, що може тільки погіршити відносини РФ з ЄС і США. Однак, як говорить Дьомушкін, Путін не буде "зливати" Донбас відкрито, оскільки це вкрай негативно позначиться на його рейтингу.

"Вони роблять якісь ключові заяви, що Донбас не увійде в рублеву зону, що ніколи не стане частиною Росії, те чи є вони там всі вже дали зрозуміти, що Росія бореться за цілісність України і вважає, що Донбас - це частина України. Кремль просто шукає шляхи відходу. Не втечі, а саме відходу", - додав Дмитро Дьомушкін.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Дьомушкін заявив, що Путін погубив "російській світ", почавши військові дії на Донбасі.