RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Як закінчиться життя Путіна: в США дали прогноз

Незважаючи на те, що політики, які провокують війну, повинні згодом опинитися на лаві підсудних, з президентом Росії Володимиром Путіним таке буде влаштувати складно.

Таку думку висловив "Обозревателю" американський журналіст і публіцист Девід Саттер, відповідаючи на питання про те, як Путін закінчить своє життя, враховуючи всі звинувачення проти нього.

"Якщо питання в справедливості, то люди, які навмисне підбурюють до війни, де вмирають тисячі людей тільки для того, щоб зберегти власну владу, безумовно, повинні бути засуджені на міжнародному трибуналі. Але наскільки це можливо відносно російського режиму - я не знаю" , - сказав Саттер.

Він зазначив, що в даному випадку головне завдання світового співтовариства - розповісти і показати світу, що трапилося.

"Це важливо для самих росіян, адже без фундаментальної правди вони не зможуть створити краще майбутнє, яке, врешті-решт, не дивлячись на всі проблеми, заслуговують", - підкреслив журналіст.

У той же час, говорячи про збитий над Донбасом літак Boeing рейсу MH-17, він підкреслив, що "за це хтось повинен відповісти".

"Вся війна - це злочин, але Boeing - один з найжахливіших епізодів, який торкнувся не тільки воюючої сторони, але і мирних пасажирів. А вони не мали жодного відношення до війни. Я зараз беру участь в європейському судовому процесі, де представляю родичів убитих. Ми хочемо, щоб Росія заплатила компенсацію, і винні були покарані ", - резюмував експерт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Саттер висловив упевненість в тому, що Boeing рейсу MH17 на Донбасі явно не випадково був збитий російським "буком".