RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Путін всерйоз стурбувався через Зеленського: в Росії озвучили причини

Керівництво Російської Федерації всерйоз стурбоване тим, що президент України Володимир Зеленський здатний вирішити проблему Донбасу і реформувати Україну.

Таку думку в коментарі "Апострофу" висловив російський опозиціонер Костянтин Боровий.

Він зазначив, що головна мета Кремля - "створення нестабільності в Україні".

"У таких умовах зберігаються можливість і інструменти для нецивілізованого впливу на політичну систему України. Це і є прояв того, що називається "гібридна війна" - вона триває", - переконаний він.

При цьому він відзначає, що намір Зеленського "вирішувати проблему Донбасу" дуже хвилює Росію - "військових, силовиків".

"Вони розуміють, що це не тільки бажання, але і, що найнебезпечніше, - можливість вирішити цю проблему. Вона вирішується дуже швидко", - говорить Боровий.

За його словами, для цього Зеленському потрібно "виграти" Раду і провести реформи в Україні.

"Якщо не вдасться (виграти, - "Апостроф"), конфлікт на Донбасі буде тривати в формі позиційної війни на території України в її політичному просторі", - вважає Боровий.

Політик зазначає, що найголовніша реформа для України - "позбутися впливу Росії на політичну систему олігархічної політичної структури, яка не призводить до зміни влади".

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Втручання Росії у вибори: у Путіна є більш небезпечний сценарій, ніж військовий.