RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Шмигаль та зайчик: на телеканалі "Рада" у прямому ефірі щось пішло не так, відео

Парламентський телеканал Рада, який фінансується за рахунок бюджетних коштів і з 15 грудня виходить у новому форматі, у тому числі зі скандально відомим політтехнологом Володимиром Петровим, знову опинився в центрі уваги через конфуз у прямому ефірі.

Про це повідомляє "Апостроф".

У Мережі з'явилося курйозне відео тестового мовлення телеканалу – там відбувалася трансляція засідання Кабінету Міністрів України. Під час виступу Дениса Шмигаля за кадром звучали сторонні голоси – це були працівники каналу.

"Ми витягнули і засунули заново. Давайте спробуємо... Один, два, три, чотири, п'ять, шість, сім, вісім, дев'ять, десять, одинадцять, дванадцять, тринадцять, чотирнадцять, п'ятнадцять, шістнадцять... Раз-два- три-чотири-п'ять, вийшов зайчик погуляти", - лунає голос за кадром.

Найімовірніше, під час трансляції виникли проблеми зі звуком – на якийсь час він повністю зник з ефіру. Крім того, на плажці "Тестове мовлення" можна побачити дату "25 січня 2022 року", а трохи нижче – плажку "12 січня 2022 року".

Раніше ми повідомляли, що на телеканалі "Рада" у прямому ефірі прославляли заяву самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка на підтримку президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва.

Також наголосимо, що телеканал "Рада" вже не вперше вражає глядачів своїми ефірами. Так, раніше ми писали, що 18 грудня під час прямого ефіру у журналістки сталася кумедна ситуація: вона переплутала назву церкви .