RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.18
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

20 червня

Всі новини

Міноборони України звернулося до дружин російських військових: їх вбиватимуть з кожного вікна

За кілька днів в Україні загине стільки ж солдатів, скільки загинуло за дві чеченські війни. Це будуть тисячі та тисячі.

Про це міністр оборони України Олексій Резніков заявив у Facebook.

“Тепер хочу звернутись до мешканців Російської федерації. Особливо – до дружин, матерів, подруг російських солдатів та офіцерів. За кілька днів інтервенції в Україну буде знищено стільки ж російських військових, як за дві чеченські війни. Тисячі. Тисячі”, – написав він.

Рєзніков зазначив, що Володимир Путін став убивцею не лише українців, а й росіян.

“Ми знаємо, що зараз до армії по всій Росії терміново забирають зовсім хлопчаків. Що готуються перекинути призовників без мінімальних бойових навичок. Що конкрактникам не розповідають, куди вони прямують насправді. І що на них чекає.

Ховайте своїх близьких, якщо вони вам дорогі. Не відправляйте їх на вірну смерть! Їх вбиватимуть із кожного вікна в кожному з українських міст”, – попередив міністр.

Він закликав росіян виходити на вулиці з вимогами зупинити війну та вивести армію з України.

"Не бійтеся! Правда на вашому боці. Зараз ви можете все змінити, щоб не шкодувати потім. Коли вся інформація про військові злочини Кремля розкриється, ваші близькі вам будуть дуже вдячні”, – додав Резніков.

Раніше у ЗСУ уточнили кількість втрат Росії у живій силі та військовій техніці з початку відкритого широкомасштабного вторгнення.