RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Путін хоче закінчити свою "СВО"? Стали відомі три найбільші проблеми для Кремля

”Сигнали” Володимира Путіна про можливе перемир'я, які він нібито посилає Заходу, обростають новими подробицями. Глава Кремля, за даними російських медіа, готовий припинити повномасштабну війну проти України з трьох причин.

Про це інформує Telegram-канал "Кремлівська табакерка", посилаючись на свої дані.

Автори стверджують, що російські лобісти активізувалися на Заході, завдяки чому видання The NYT опублікувало матеріал про "сигнали" Володимира Путіна, які він посилає ЄС та США, натякаючи на можливе припинення бойових дій.

Читайте також: Путін одержимий Україною: Кучма застеріг від надій на мир із диктатором

За словами інсайдерів, глава Кремля справді готовий зупинити повномасштабну війну проти України і на це має три причини.

По-перше, з кожним днем збільшується ризик початку конфлікту між Заходом та Росією.

"Виявляється, багато впливових людей у нашій країні впевнені, що війна Росії із Заходом неминуча. Більше того, деякі думають, що конфлікт може розгорітися вже наступного року", - зазначають автори і додають, що представники Кремля не можуть підготуватися до війни проти НАТО, поки триває повномасштабне вторгнення в Україну

По-друге, Володимиру Путіну надходить "тривожна" інформація про військову допомогу, яку Київ має отримати у 2024 році. Не виключено, що ЗСУ отримають зброю за рахунок російських грошей, зокрема, завдяки замороженим активам.

По-третє, як йдеться у публікації, глава Кремля хоче реалізувати свої плани щодо демобілізації частини солдатів. Але командування вважає, що із цим можуть виникнути проблеми.

"Факт залишається фактом – Путін справді знову намагається завершити СВО. Причому навіть перестав висувати додаткові умови. Якщо раніше Путін був готовий завершувати бойові дії з Україною за низки умов (серед них, як ми писали, було, наприклад, скасування ордера суду в Гаазі на його арешт), то зараз, кажуть наші знайомі серед дипломатів, у США відправлено просто сигнал про переговори, без жодних додаткових вимог", - додали автори публікації та наголосили, що представники США та ЄС зараз нібито готують відповідь на пропозицію Кремля.

Раніше ми розповідали, що Зеленський відповів "миротворцям" з приводу війни з Росією.

Вас може зацікавити:

Україну готують до переговорів: хто може стати гарантами світу і як доведеться домовлятися

"Це тиск реальності": експерт розповів, що на Заході думають про переговори України та Росії

"Уже скоро будуть великі зміни": Пугачова зібралася в Росію всією сім'єю після інсайду про Путіна та владу