Скандал з топ-чиновником МВС: "жертва" розповіла про обіцяні гроші

Студентка Наталія Бурейко, яка на початку листопада звинуватила співробітника Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександра Варченко в сексуальних домаганнях і погрозах, розповіла про те, скільки їй обіцяли заплатити за публікацію скандалу в Facebook.

В інтерв'ю виданню "Страна", вона розповіла, що її знайомий на ім'я Влад розповів їй, що шукає у кого можна "позичити" сторінку в соцмережі.

"Він шукав сам, але в результаті не зміг знайти. А потім каже мені: "Так, може, ти?" Я спочатку сумнівалася, сумнівалася ... А потім вже, так як він нікого не знайшов, я кажу: "Ну добре, давай буду я". Запитала: "А що з цією сторінкою буде?" Він відповів: "Там опублікують один пост. Його потім видалять. І ти знову зможеш користуватися своєю сторінкою, і все буде добре", - каже дівчина.

Вона зізналася, що за публікацію на її сторінці Facebook їй пообіцяли заплатити.

"Повинні були 1500 гривень заплатити. У кінцевому підсумку, я, звичайно, грошей не отримала", - зазначила вона.

Наступного дня дівчина побачила, що саме опублікували на її сторінці, і терміново зв'язалася з Владом.

"Бачу пост, що там якісь погрози, нібито листування в Tinder моє, хоча у мене навіть аккаунту там немає. Я відразу в паніці пишу Владу, мовляв, що це за пост? Хотіла, щоб пояснив. Він написав, що не знає, зараз зайде в інтернет і подивиться. Пообіцяв, що довідається. Незабаром відповів, що все добре, але завтра потрібно буде написати заяву, а пост повисить пару днів і його видалять", - розповіла Бурейко.

Вона також повідомила, що саме за вказівкою Влада написала заяву на Варченко в ГПУ. Влад переконував її, що прокуратура відхилить заяву і на цьому все закінчиться.

Студентка розповіла, що не знайома з затриманим 29 листопада політтехнологом Володимиром Петровим та іншими фігурантами цієї справи.

Як повідомляв "Апостроф", на початку листопада в мережі розгорівся скандал через серйозних обвинувачень київської студентки Наталії Бурейко в адресу співробітника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченко. Сам поліцейський вже спростував звинувачення. Але пізніше дівчина зізналася, що надала розголосу інциденту "не віддаючи собі звіт". А через деякий час студентка і зовсім пропала.