RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Зеленського оголосили про об'єднання ще двох міністерств

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Міністерство аграрної політики і продовольства будуть об'єднані в єдине відомство.

Про це в Facebook повідомив новопризначений міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.

"Об'єднання має на меті прискорення реалізації ключових реформ, таких як: приватизація державних підприємств, запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення, детінізація аграрних ринків і земельних відносин, лібералізація трудових відносин", - йдеться в повідомленні.

За словами Милованова, для новоствореного міністерства пріоритетами будуть синхронізація діяльності всіх ринків і впровадження ефективних, прозорих і зрозумілих правил гри.

Інструментами для досягнення цілей стануть дерегуляція, приватизація держпідприємств, перезавантаження системи держстатистики, додав він.

"Об'єднання міністерств носить стратегічний характер. І в цьому стратегічному вимірі нам критично почути ключових стейкхолдерів. Ми плануємо проведення координаційної зустрічі з представниками аграрного сектора для визначення больових точок і перспектив. Налагодження ефективного діалогу - наш виклик і можливість. Буде докладено максимум зусиль, щоб життєвий сільськогосподарський цикл не був порушений ", - написав Милованов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Верховна Рада України затвердила склад нового уряду.