RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Ми не Баба Яга: у Зеленського цікаво висловилися про роботу зі "старими" елітами

У президентській політсилі вивчають переваги виборців і їхнє ставлення до існуючих еліт-кандидатів на місцеві вибори.

Про це розповів "Апострофу" глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Він зазначив, що якісних людей в регіоні в принципі небагато, і вони сконцентровані в якихось двох-трьох елітарних групах.

"Тому якщо в якійсь області або місті ми будемо розуміти, що для вирішення місцевих проблем необхідно співпрацювати з кимось, то будемо співпрацювати", - сказав нардеп.

Також він підкреслив, що таким мерам як Борис Філатов і Геннадій Кернес підтримка з боку президентської партії не потрібна. За словами політика, вони можуть самі себе підтримати.

На питання журналістів про вибудовування комунікацій з мерами, які проти уряду, але переможуть, Корнієнко відзначив: 2015 році було досить серйозне перезавантаження мерів, і через те, що почалася децентралізація, ландшафт мерів і місцевої влади і еліт змінився взагалі. Вони з допомогою "децентралізаційних" грошей змогли реалізувати багато інфраструктурних об'єктів. А нас весь час намагаються викрутити так, що ми якась Баба Яга, яка місцеве самоврядування хоче нагнути".

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Не потрібно нічого робити з мерами, вони самі з собою все зроблять - глава "Слуги народу" Олександр Корнієнко.