RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Насіров повертається в ДФС: в Кабміні відповіли на рішення суду

Роман Насіров, відновлений рішенням суду на посаді голови Державної фіскальної служби, збирається повернутися до виконання своїх обов'язків.

Про це він заявив в коментарі BBC News Україна.

"Я повертаюся до своїх обов'язків і буду виконувати обов'язки голови ДФС", - сказав Насіров.

Тим часом представник Кабміну в парламенті Вадим Денисенко на своїй сторінці в Facebook заявив, що в уряді поки не отримали офіційного судового рішення по відновленню Насирова на посаді глави ДФС.

"У той же час уряд прийняв абсолютно законне рішення про звільнення Насирова і, звичайно, буде подавати апеляцію на рішення про його поновлення на посаді", - заявив він.

Як повідомляв "Апостроф", в 2017 році Насірова звинуватили в зловживанні службовим становищем. В цей час чиновник уже лежав у столичній лікарні "Феофанія", куди за ним і прийшли детективи НАБУ.

В результаті Насірова відправили до суду на каталці під картатою ковдрою, яка відразу ж стала мемом. Після пред'явлених звинувачень у Насірова нібито стався інфаркт.

Останнім часом він перебував на волі, випущений під заставу в 100 мільйонів гривень. Це не завадило йому заявити про свої президентські амбіції.

Про справу Насірова та інших скандальних чиновників читайте в матеріалі "Апострофа": Топ-10 провальних кримінальних справ проти українських політиків.