RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Захарченком захиталося крісло: джерело розкрило важливу інформацію про майбутнє ватажка ДНР

Російські спецслужби можуть усунути ватажка терористів ДНР Олександра Захарченкоа, щоб "сховати кінці в воду" щодо втечі ватажка ЛНР Ігоря Плотницького, але дане рішення буде приймати одноосібно радник президента Росії Владислав Сурков.

Про це в коментарі "Апострофу" розповіло джерело, наближене до ватажка терористів ДНР.

"У Донецьку зовсім інший політичний клімат. Після втечі Беса (бойовика Ігоря Безлер, - "Апостроф"), Стрєлкова (одного з ватажків бойовиків Ігоря Гіркін-Стрєлкова, - "Апостроф"), загибелі Гіві і Мотороли у Захарченко практично не залишилося політичних конкурентів з іншої пісочниці. у нас, в Донецьку, ніколи не було такого чіткого поділу "гілок влади" між російськими кураторами, як в Луганську, тому і протистояння між Захарченко та його політичними опонентами з початку 2015 роки вже не було. Думаю, що зміна глави ДНР можлива в тому випадку, якщо Захарченко вже дуже сильно проштрафиться, але ніяк не з політичних мотивів ", - відзначило джерело.

Інші джерела "Апострофа" відзначають, що Олександр Захарченко залишиться ватажком ДНР, але перейде під негласний контроль бойовиків ЛНР.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Чотири кандидати в ватажки ДНР: що кажуть у Донецьку про відхід Захарченка.