RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Глава партии "Основа" назвал условия победы на выборах в регионах

На наступних виборах зможе перемогти та політична сила, яка запропонує національну ідею, об'єднуючу суспільство. Така ідея - світ і економічне благополуччя кожного українця.

Про це заявив глава політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко, в ході візиту в Одеську область команди партії "Основа" в рамках регіонального туру партії.

За його словами, у бізнесу в Одеській області, поряд зі специфікою приморського регіону, є також багато проблем, характерних для всієї країни - необґрунтоване тиск з боку держави, складності в отриманні кредитів, особливо для малого та середнього бізнесу.

"Відчувається тотальна безнадія у представників бізнесу, їх невіра в те, що вони потрібні державі. Тому, поряд з обговоренням поточних питань підприємництва, ми перш за все намагалися надихнути людей оптимізмом, показати на досвіді нашої діяльності, на досвіді спілкування з бізнес-спільнотою по всій Україна, що сьогодні в країні є велика кількість відповідальних підприємців, які готові трансформувати країну так, щоб в ній хотілося займатися бізнесом, щоб ріс потужний середній клас. Ми дискутували навколо того, що може об'єднати сьогодні країну. Разом прийшли до висновку, що такий нової національною ідеєю може стати досягнення миру і економічного благополуччя для кожного українця ", - заявив Ніколаєнко.

За словами глави "Основи", багато підприємців сьогодні вже розуміють, що створити успішний чесний бізнес в країні-банкруті не вийде. І у відповідальних підприємців є тільки два шляхи - або еміграція, або прийняття відповідальності за долю країни на себе через прихід в політику. Тому "Основа" в ході регіонального туру зараз активно формує обласні та міські команди партії, об'єднує в них людей справи, і готується до перемоги на майбутніх виборах.