RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Корисний досвід: в Україні розповіли про цікавий вирішенні конфліктів з ветеранами АТО в держустановах

Ветеран 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Євген Турчак пропонує для уникнення конфліктів з АТОшніками відправляти працювати в державні установи самих ветеранів війни на Донбасі.

Про це він розповів "Апострофу" в своєму інтерв'ю.

Турчак розповів історію про одного з ветеранів, у якого виникли проблеми при відвідуванні головного управління Держгеокадастра в Київській області.

"І був такий "Дред", який отримав три контузії протягом кількох місяців... 18 днів війни – три контузії і купа покладених сепарів. Зараз з ним працюють, він розуміє, що йому потрібна допомога. У 2015 році він прийшов у Держгеокадастр, а там, як у будь-якій державній установі, є обід. Але ж йому по х*р, він паличкою своєю гатить по дверях: "Відчиняйте, с*ки, мені треба земля! Я хочу горіхи садити!" Мрія така в людини – горіхи садити", - говорить ветеран.

На його думку, щоб такого не відбувалося, можна в установи, з якими стикаються АТОшнікі, відправляти інших ветеранів.

"Тоді діалог буде приблизно такий: "Вася, що ти хочеш?" "Та я воював!" "Та я теж! Чого ти хочеш?" "Та я контужений!" "Ї**ть, та я теж! І що?"- наводить приклад Турчак.

Детальніше про проблеми ветеранів АТО та шляхи їх вирішення читайте в інтерв'ю Євгена "Жори" Турчака "Апострофу": Я не хочу, щоб Росія дивилася на нас і говорила: "Глянь, знову стрибають".