Соцмережі неоднозначно відреагували на заяву Зеленського з приводу бізнесу в Росії: відео

Шоумен Володимир Зеленський, який заявив про свій намір брати участь у виборах президента України, прокоментував журналістське розслідування, згідно з яким, у нього до цих пір існує кінобізнес на території Росії.

Свою позицію актор оприлюднив у відеозверненні на Facebook.

"Ми не працюємо в Росії після того, що вона зробила з Україною. Ми туди не їздимо, ми там не виступаємо, на мене там навіть заведено кримінальну справу через те, що я і компанія "Квартал 95" допомагали нашій армії фінансами. У нашій компанії дійсно дуже багато різних прав: ми торгуємо з 21 країною за кордоном, ми торгуємо Інтелектуальний правами - це наші сценарії, наші ідеї", - заявив він.

За його словами, гроші від роялті, від продажу інтелектуальних прав, надходять на рахунки різних західних компаній.

"Звідти ці гроші повертаються в Україну. І саме в Україні ми витрачаємо ці гроші на наших працівників, на виробництво нашого контенту. Ми працюємо тільки в нашій країні. І будемо працювати тільки у нас - в Україні", - сказав Зеленський.

Щодо інциденту з журналістами "Радіо Свобода" шоумен заявив: "На мене різко вискочили - я різко відреагував".

"Хлопці, в наступний раз не ховайтеся, приходьте, відповім на всі ваші запитання. Прошу вибачення", - додав він.

У свою чергу думки коментаторів щодо заяви Зеленського розділилися: частина користувачів мережі підтримала його, інші ж вважали, що свій перший іспит в ролі політика актор провалив.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явився прогноз перспектив Зеленського на виборах.