RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Несуть прапори і плакати: ексклюзивні фото мітингу проти ринку землі в Києві

У вівторок, 14 січня, в центрі Києва розпочався мітинг проти запуску ринку сільськогосподарських земель, активісти з прапорами і плакатами попрямували під будівлю парламенту.

Фотографії з місця подій надав кореспондент "Апострофа".

Так, активісти, які називають себе фермерами, виступають проти зняття мораторію на продаж землі, а також проти прийняття відповідних законопроектів про це у Верховній Раді. Вони принесли з собою плакати з гаслами проти продажу землі та прапори.

До місця акцій вже були направлені посилені патрулі поліції, правоохоронці будуть спостерігати за порядком під час мітингів. Зокрема, в центрі Києва, неподалік від будівлі парламенту помічені близько десятка автобусів із силовиками.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", раніше радник прем'єр-міністра повідомив, що питання відкриття ринку землі полягає лише в наявності політичної волі у керівництва країни, оскільки розгляд всіх правок до відповідного законопроекту може зайняти всього 3 години.

Читайте також матеріал "Апострофа" про прийняття земельної реформи у Верховній Раді: Знову турборежим: як депутати будуть "продавати" землю.