RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Мабуть, було ще щось: реакція соцмереж на відставку Гончарука

У мережі з'явилася реакція українців на заяву про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

Про це вони пишуть у соцмережах.

"Кабінет Міністрів йде у відставку. Прем'єр написав заяву і разом з ним йде весь кабінет. Як би вони зараз не відлічувалися за свої перемоги, але йдете ви через скандали. Кабінет непрофесіоналів. Блогерів і тих, хто думав, що керувати країною настільки легко, як і своїм ФОП", - написав політтехнолог Дмитро Раїмов.

"Облизав ПреЗЕдента в останніх абзацах. Блін, звідки це в них береться", - пише політолог Євген Магда.

"І знову нам паскудить цей нестерпний Порошенко. Не йметься йому, не сидиться. Це він привів до відставки Гончарука, просто похваливши його і закликавши не чіпати", - написали на сторінці "Алі Татар-заде".

"Якщо Зеленський вирішить відставити Гончарука, то повинен зробити це з формулюванням "ой все, я образився", - прокоментував відставку економіст Сергій Фурса.

"Ще вчора не збирався. А ось сьогодні пішов. Напевно окрім записів, які всі чули було щось офф зе рекордс", - написала в Facebook співвласниця ресурсу "Букви" Катерина Рошук.

"Ви маєте рацію. Дуже багато бруду. Можна перевірити і розібратися. Якщо фейк, порядні люди не повинні залишати свої пости. Повинна перемагати правда. Дякую Вам. Удачі, Успіху", "Молодці! Тільки не далекі люди, не розуміють раз проти вас так встала вся стара система означає все робите правильно", "Це все добре і чудово і в теорії навіть видно. Але так само видно багатоциферні зарплати незрозуміло за що в нашій злиденній країні. Як бути з цим? Вчителям обіцяли еквівалент 4000 $, а за фактом обіцяне вчителям пішло незрозумілим дармоїдам", "Як завжди...начебто зовні довіру викликаєте, а на ділі .... за що простому народу такі тяготи і концерти в усіх урядах ... коли нормально жити будемо", "Моя платіжка збільшилися на 300 гривень з попереднім роком! 2550 за 78 кВ м. Про що Ви говорите! Брехня все! Не вірю більше", - пишуть в коментарях користувачі мережі.

Нагадаємо, що в "Слузі народу" зробили ще одне зізнання про "плівки" Гончарука .