RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Кабмін зайнявся "дерибаном" стратегічних об'єктів: спливли скандальні деталі

У вівторок, 3 березня, на екстреному позачерговому засіданні Кабінету міністрів України було прийнято рішення про включення до списку приватизації ряду важливих підприємств.

Про це "Апострофу" повідомили джерела в Кабміні.

У список приватизації були включені, зокрема: ДАК "Хліб України", АТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", ДП "Артемсіль", АТ "Перший київський машинобудівний завод". При цьому, як наголошується, до порядку денного це питання включено не було.

У сферу управління Фонду держмайна було передано ДП "Житомирторф", "Київторф", "Рівнеторф", "Сумиторф", "Чернігівторф", "Волиньторф" та інші.

Крім того, як повідомляється, уряд прийняв рішення ліквідувати всі територіальні підрозділи Державної аудиторської служби. Було звільнено понад 2,5 тисячі осіб.

"Постанову всупереч регламенту Кабінету міністрів України прийнято без узгодження Міністерства економіки, сторони профспілок та роботодавців", - повідомили джерела.

Детальніше про тему приватизації в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Продаємо все: чи врятує Україну "зелена" приватизація.