RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

День сміху 2020: найкращі приколи для дому та роботи

День сміху - прекрасний привід, щоб зайвий раз підняти настрій друзям і знайомим, розіграти близьких, колег по роботі і начальство. "Апостроф" зібрав яскраві святкові розіграші і приколи.

Прикольні СМС

Увага! У вашому телефоні виявлено вірус, який можна усунути, вгадавши, хто надіслав це SMS і відправивши йому будь-який SMS прикол. В іншому випадку ваш телефон помре від нудьги.

***

Марокканські таргани вимирають! З вашого рахунку було знято 10$ на дослідні роботи! Дякуємо!

***

Увага! Ваш телефон самознищиться за 30 секунд! Швидко киньте його в смітник, унітаз або в того, кого ненавидите більше життя!!!!

***

Ваш рахунок на дзвінок у службу "Секс по телефону" склав 1 тисячу гривень. Сплатіть терміново, інакше нам доведеться вислати рахунок вам на роботу.

***

Спасибі, що ви прочитали це смс-повідомлення! З вашого рахунку знято 100 гривень. Оператор зв'язку.

Жарти та розіграші вдома

Спробуйте пофарбувати мило безбарвним лаком, дайте йому висохнути і поверніть на звичне місце в мильницю. Той, хто спробує їм вимити руки, буде здивований.

***

Намалюйте вуса своїй дівчині. Здогадається вона про це тільки у ванній, коли подивиться на себе в дзеркало і спробує їх змити, але не тут-то було - мило їй навряд чи допоможе.

***

Під час обіду непомітно покладіть одному з членів сім'ї під скатертину магніт. А зверху на скатертину - столові прилади. І подивіться, що з цього вийде.

***

Замініть колу в пляшці на соєвий соус і запропонуйте кому-небудь втамувати спрагу. Правда, до розіграшу обов'язково уточніть, чи нема у вашої "жертви" алергії на сою.

***

Заліпіть комп'ютерну мишку стікерами з кумедними написами.

***

Для цього розіграшу знадобляться маленькі пластмасові павуки, які можна підкласти, як під час обіду біля тарілки, так і на ліжку/кріслі, поки ваш хлопець або дівчина насолоджуються улюбленим фільмом.

***

Можете приготувати в якості кумедного частування торт з перетертої картоплі і ковбаси. Навряд чи хтось не здивується, спробувавши такий "десерт".

***

Зробіть желе в стаканах з трубочками, і нехай хтось спробує випити цей не зовсім сік.

***

Замініть кремову начинку в печивах на зубну пасту. Цей розіграш найбільш підступний з усіх, але підійде для істинного цінителя жартів, особливо, на 1 квітня.

***

Дзвониш приятелеві і монотонним голосом кажеш: "Добрий день! Ви подзвонили в сервісний центр! Щоб натиснути один, натисніть один. Щоб натиснути два, натисніть два. Щоб натиснути три, натисніть три ...", і так далі.

***

В тюбик зубної пасти можна закачати сметану. А душ у ванній кімнаті направляється на потенційну жертву і змішувач перемикається на душ.

***

У каструльку наливається вода, закривається зверху листом паперу, перевертається вверх дном, ставиться на рівну підлогу або навіть на стіл, папір витягується. Вода не витікає. Один з членів сім'ї бачить безгоспну каструлю і піднімає із зрозумілим результатом. Як варіант замість каструлі береться скляна банка літрів на 3-5 і ставиться там, де це перешкодить потенційній жертві, яка бачить воду і їй просто доводиться ламати голову, як обійтися з найменшими жертвами.

Розіграти начальника

Перевести всі годинники в офісі на годину вперед.

Урочисто привітати його з 8 Березня.

Всім офісом написати заяви про звільнення.

Замовити стриптизерку в його кабінет.

Пам'ятайте: розігрувати начальника - дуже небезпечна справа.

Розіграти колег

Надрукувати розпорядження про звільнення кількох підлеглих, які не планували цього робити, і покласти на помітне місце.

Поміняти графік відпусток, зробивши так, що відпочинок у всіх буде випадати на зиму.

Поміняти призначення кнопок миші в комп'ютері.

Підкинути на чийсь стіл туалетний папір, вимазаний шоколадною пастою.

Розіграти сусідів

Прив'язати протилежні в коридорі двері мотузками одну до другої і постукати в обидві. Нехай поміряються силами!

Закрити доступ до сходів, простягнувши мотузку і повісивши табличку "Ремонтні роботи".

Прив'язати хлопавку до дверної ручки сусідів і до поручнів, а потім подзвонити у двері. Для того щоб не видати себе, важливо зуміти швидко повернутися в свою квартиру.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російські гумористи влучно пожартували про президента РФ Володимира Путіна.