RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Паралізувало після операції: під Києвом лікарі потрапили в скандал через смерть ветерана АТО

Мама колишнього воїна АТО звинувачує лікарів Броварської районної лікарні в смерті сина, якого госпіталізували з переломом ноги. Однак після операції його стан різко погіршився.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на сюжет ТСН.

Колишній доброволець Віталій, який повернувся з Донбасу 3 роки тому, потрапив до лікарні з переломом ноги. Йому була необхідна операція, яка пройшла успішно. Але через тиждень стан пацієнта різко погіршився, піднялася температура, його почало паралізувати.

Мама колишнього учасника АТО передбачає, що причиною міг стати кліщ, якого перед самою операцією виявили на нозі хворого.

У лікарні Віталію поставили діагноз "тотальне ураження нервової системи". Лікарі стверджують, що всі аналізи на віруси давали негативний результат. Версію з кліщем - спростовують.


Тим часом мама померлого пацієнта звернулася в прокуратуру і до незалежних експертів.

"За результатами розгляду даного звернення Броварською місцевою прокуратурою внесено відомості в ЄРДС і розпочато кримінальне провадження", - повідомила прес-секретар прокуратури Київської області Віта Блаженко.

Судово-медична експертиза повинна встановити, що саме призвело до смерті.

Як повідомляв "Апостроф", в столичній лікарні "Охматдит" у реанімації помер чотирирічний хлопчик Олексій, з діагнозом лейкемія. Останні хвилини життя дитина провела в самоті, до нього не пустили маму.