RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Чоловік ледь не позбувся ноги, розношуючи нове взуття - лікарі врятували дивом

Житель Москви, придбавши тісні черевики, вирішив застосувати народні методи розношування взуття. Однак через це він мало не втратив ногу.

Як передає "Апостроф", про це повідомили в Telegram-каналі Mash.

50-річний чоловік придбав собі нові черевики, але вони виявилися йому замалими. Згадавши народні методи, він вирішив їх "розносити". Для цього чоловік налив у черевик оцет, взув його на ногу і став гріти черевик феном. Через 20 хвилин в його нозі з'явився різкий біль, з'явилися набряк і пухирі.

Цілий тиждень чоловік намагався самотужки впоратися з наслідками невдалого досвіду, але в результаті йому таки довелося звернутися до лікарів.

У відділенні Опікового центру ім. Іноземцева у чоловіка діагностували хімічний опік 2-3 ступеня. Через самолікування йому загрожувала втрата ноги. На щастя, медики змогли допомогти експериментатору - ногу врятували, рани загоїли, а взуття порадили викинути.

Як повідомляв "Апостроф", британка Керол Граєр дізналася, що у неї рак, випадково бризнувши парфумом собі в очі. Жінка звернулася до лікарів, щоб ті перевірили її зір після того, як вона розпорошила аромат на обличчя і втратила частину зору на одне око.