RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Що стало головним сюрпризом місцевих виборів 2020 року

Одним з головних сюрпризів місцевих виборів в Черкасах стало те, що в першому турі кандидат від "Голосу" Віктор Євпак вийшов до другого туру проти чинного мера Анатолія Бондаренка.

Про це повідомляє "Апостроф".

У другому турі, Євпака підтримали "Слуга народу" і "Європейська солідарність", але йому це не допомогло. У підсумку, у другому турі, Бондаренко, який навесні перейшов від "Пропозиції" в "За Майбутнє", виграв вибори з результатом 54,25% голосів, але результатів офіційних ще не оголосили.

"Якщо чесно, то результат досить прогнозований. По-перше, Бондаренко непогано грав на невдоволенні людей карантинними обмеженнями. По-друге, на мій погляд, вони запізно стартували і могли б вести кампанію більш активно і креативно. Але кажуть же, що у "Голосу" є проблеми з фінансами. І це відчувалося. Кажуть, що сам Євпак теж добре вклався в кампанію, але ви самі розумієте, який ресурс стоїть за Бондаренко. Так що результат виборів легко читався", - розповів нашому виданню журналіст із Черкас Андрій Лапін .

В цілому, майбутнє політичної партії "Голос" вкрай туманно. У них дефіцит грошей, дається взнаки відсутність власного медіаресурсу і проблема з лідерами - партія буквально розповзається.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Не зрослося: чому партії Зеленського і Порошенка залишилися без мерів.