RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Секретар Киви, яка попалася на крадіжці, отримала високу посаду: скандальні деталі і фото

Секретар скандального депутата від партії ОПЗЖ Іллі Киви Карина Дячун була призначена на посаду заступника голови Полтавської районної ради.

Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина".

Новий пост 22-річна Дячун зайняла в 2021 році. Джерела розповіли виданню, що вона є людиною політика від ОПЗЖ Євгена Момота. Її скоро відкличуть з посади.

Дячун з 2018 по 2020 рік працювала в пенітенціарній системі. У депутати вона балотувалася в 2020 від партії ОТЗЖ. У листопаді вона стала депутатом Київської райради Полтави, але потім обрала мандат депутата Полтавської районної ради.

Також відомо, що в липні 2019 року Дячун попалася на крадіжці. Її вона скоїла в магазині "Та-Da", взявши там смартфон iPhone 6 Plus вартістю 4100 грн. Після цього їй зателефонував знайомий поліцейський і сказав, що його потрібно повернути.

У даній справі відбулося судове засідання Ленінського райсуду Полтави. Уродженка с. Діброва Котелевського району Карина Дячун отримала за крадіжку лише штраф у розмірі 850 грн. Її звинуватили в порушенні ст. 185 ч. 1 КК України (Крадіжка).

Дячун визнала свою провину в суді. Вона розповіла, що зайшла в магазин і взяла телефон. Вона його вимкнула і поклала непомітно в кишеню. Після дзвінка знайомого вона добровільно повернула телефон в магазин.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти програми "Наші гроші" опублікували розслідування про жомову яму і житло депутата від ОПЗЖ Іллі Ківи, однак правоохоронці не звернули уваги на розслідування.