RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Хто вбив 7-річну дівчинку під Херсоном: в мережі вказали на дивні речі

Вдень у четвер, 11 березня, в селі Щасливе Алешковского району Херсонської області, поліція знайшла мертвою 7-річну Машу Борисову, яка зникла 7 березня. За попередніми даними, на її тілі виявили сліди удушення.

В соцмережі вказують на дивні речі у розслідуванні вбивства. Про це пише Назар Приходько в Facebook.

Він зазначає, що коли Марійка пропала, вона гуляла зі старшим братом, який повернувся додому сам і не зміг пояснити, куди поділася сестричка.

У першу ж добу, за словами всюдисущих бабусь на лавчинях, мешканці села обшукали все село, "кожну хату, підвал і горище" і нікого не знайшли.

Далі залучили поліцію з собаками. Собаки втратили слід Марійки на автобусній зупинці, що на трасі. Одразу було висунуто версію, що дівчинку вкрали. Її мама першою це і озвучила.

На допомогу поліції і місцевим мешканцям прибули Волонтери з Дніпра і Павлограда, які мають досвід пошукових операцій. Вони теж обшукали село і нічого не знайшли. Радіус пошуку було збільшено до 10-ти кілометрів.

"Перше що мене насторожило в цій історії - брат. Як це 10-тирічна дитина не може пояснити, куди поділася сестра, а? А тут і мати говорить, що її немає в селі...Ну ок, візьмемо за основу викрадення: якщо сліди Марійки обриваються на зупинці, то значить її посадили в машину. Враховуючи те, де її знайшли - то викрадачем може бути односелець, якому дівчинка довіряла і якого знала", – пише Приходько.

Також, за його словами, виникає питання: де дівчинка була весь час, якщо село двічі прочісували, в тому числі сарай, де знайшли її тіло у мішку.

"Той сарай прочісували тричі, а сьогодні господар сараю виявив тіло...І тут ми повернемось на початок: а мамин дім прочісували? А з братом хто говорив крім мами? Я зараз нікого не звинувачую - я не прокурор, та наведені мною факти змушують дуже сильно задуматись", - написав користувач.

Як повідомляв "Апостроф", тіло Маші Борисової знайшли в мішку за старим сараєм.