RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вже шукають крайніх: мережі розгнівила заява "слуги народу" про постачання вакцини AstraZeneca

Заява народного депутата з фракції "Слуга народу" і засновника медичної клініки "Борис" Михайла Радуцького про те, що постачання наступної партії вакцини AstraZeneca (CoviShield) з Індії в Україну може бути відкладено на певний термін, викликало численні обурені коментарі.

Під опублікованим в середу, 24 березня, постом нардепа в соцмережі користувачі пишуть коментарі, в яких вимагають не звалювати свої провали на інформаційну кампанію, нібито розгорнуту проти індійської вакцини в Україні.

Нагадаємо, що Михайло Радуцький стверджує, що на зрив співпраці України з Індією вплинули як одіозні проросійські політики, так і псевдопатріотичні політичні лідери, які роблять все для повернення до влади на тлі дестабілізації країни.

"Незрозуміло як пов'язана інформаційна кампанія і відкладення поставки. Невже виробник відмовляється виконувати контракти через інформаційну кампанію? І при чому тут лист посольства Індії про неприпустимість дискредитаційних заяв? Цей лист і є загроза, про яку ви пишете?" - дивується один з коментаторів.

"Не помітила інформаційної кампанії, розгорнутої проти вакцини. Помітила просту відсутність вакцини, тобто можливості вакцинуватися", - відзначають в коментарях.

"А можна оригінал листа від посольства Індії в студію? Можливо, якби ви не привезли вакцину через стрьомні прокладки, до яких є обґрунтовані претензії, то і "дискредитації" не було б?" - припускає ще один коментатор.

Читайте також матеріал "Апострофа" - За ліцензією AstraZeneca: яку вакцину вводять українцям і наскільки вона безпечна.