RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Якби тут були нацисти, мене загризли б: путінський вояка "прозрів" в українському полоні

Полонений російський солдат-строковик розповів правду про те, що творить армія РФ в Україні - своєю думкою він поділився у спілкуванні по телефону зі знайомим, який проживає на території країни-агресора.

Відео опублікував прес-центр Служби безпеки України.

На допиті полоненому солдатові строкової служби російської армії дали можливість зателефонувати своєму знайомому в Росію та розповісти всю правду про криваву війну проти нашої країни. Варто зазначити, що сам солдат має азіатську зовнішність - не виключено, що він був призваний з далеких регіонів Росії, таких як Бурятія.

На це звернув увагу і сам полонений: він заявив, що в Україні немає жодних "нацистів", а якби були, то його "азіата тут загризли б". Він сказав, що українці нормально ставляться до нього.

Обережно!!! Відео містить елементи 18+ - є ненормативна лексика!!!


”Підніми Орду - мене там багато хто знає. Думаю, точно підтримають”,
- заявив полонений. В даний час точно невідомо, що мав на увазі російський солдат під словом "Орда": це може бути назва населеного пункту в Пермському краї, а може і назва всієї країни в цілому.

Не залишив поза увагою солдат і Путіна.

"Нехай люди виходять на бунти проти Володимира Володимировича. Дядьки Вови, г**на цього, йо**ного! Він тут творить величезне свавілля – коли ми заходили, я не знав, що ми зайшли сюди (в Україну – "Апостроф"). Я дивлюся новини - Харків бомблять наші! Наша авіація, наша артилерія", - сказав полонений.

Нагадаємо, вторгаючись на українські землі, президент РФ Володимир Путін заявляв, що строковиків відправляти воювати не буде – тільки професіоналів. За фактом же, ЗСУ беруть у полон молодих хлопців, які самі не розуміють, що роблять в Україні.