RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Життя - "Копійка": у Луганську тіла знищених бойовиків видають у магазинах

Нацистська Росія видає тіла знищених рашистів у магазині "Копійка" в окупованому Луганську та не виплачує обіцяну компенсацію за смерть мобілізованих із так званих "Л/ДНР".

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки.

У тимчасово окупованому Луганську відкрили пункт видачі тіл "мобілізованих" жителів окупованих територій в магазині під символічною назвою "Копійка". Видає тіла так звана "поліція" рашистської окупаційної армії. Родичам знищених бойовиків видають тільки свідоцтво про смерть та дозвіл на поховання без жодних документів де, як і за яких обставин вони загинули.

Російський диктатор Путін обіцяв родичам офіційно загиблих росіян 12 мільйонів рублів. Однак, як завжди, виплат за смерть мобілізованих з "Л/ДНР" не передбачено навіть за наявності російського паспорта. Місцеві обурюються, але "поліції" абсолютно байдуже.

У так званій "ДНР" все ще продовжується примусовий набір до складу 1 Армійського корпусу окупантів. "Новобранці" одразу відправляються у найгарячіші точки в якості "гарматного м'яса" - їх використовують на передовій для розчищення перешкод та риття окопів. У них немає відповідного досвіду, оснащення та зброї, а також їжі. У зв'язку з цим втрати серед "новобранців" сягають 70-80%.

І для того, щоб приховати колосальну кількість загиблих, рашисти спалюють трупи місцевих "новобранців" та російських добровольців на Донецькому металургійному комбінаті.

Раніше "Апостроф" повідомляв про розмову окупанта з рідними, у якій жахається кількості втрат рашистської армії.