RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Вона потонула: Путін у лаптях став персонажем картини про знищену "Москву"

Українські військовослужбовці знищили флагман Чорноморського флоту країни-терориста Росії - крейсер "Москва". Це стало потужним ударом для російського диктатора Путіна. У зв'язку з цим з'явилась картина під назвою "Вона потонула", де засмучений Путін сидить на березі річки в лаптях та ватнику.

Картину створив російський художник Семен Скрепецький, опублікувавши її в інстаграмі.

На карикатурній картині художньо осмислено образ російського диктатора, що сумує за своєю гордістю - ракетним крейсером "Москва". Він самотньо сидить на березі річки, спираючись на коліна. На його ногах традиційні лапті, а на тулубі ватник - предмет російського одягу, що вже став позначенням усіх кремлівських пропагандистів.

Хоч на росТБ і розповсюджеться фейкова інформація про те, що військовий корабель потонув через шторм на морі, якого насправді й не було, очільник Кремля чудово розуміє, що сталось: ЗСУ двома ракетами "Нептун" знищили флагман російського флоту. Велика й дуже символічна перемога українського війська.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що знищення "Москви" назвали найбільшою ганьбою Росії. Цю подію порівняли із розгромом російської ескадри в Цусімській битві 1905 року.