RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ми воїни, а не барахло: орки просять не називати російських окупантів їхнім іменем

Виконавець ролі Саурона у трилогії "Володар перснів" Сала Бейкер у новій соціальній рекламі UAnimals звернувся до українців зі словами підтримки. Він також закликав не називати росіян орками, бо це ображає останніх – вони воїни і ніколи не опускалися до того, що роблять російські окупанти в Україні.

Ролик опубліковано на YouTube-каналі UAnimals.

"Будь ласка, не називайте росіян орками. Нас це ображає! Багато століть ми не вдаємося до варварських методів боротьби. Орки не будуть цілити в жінок і дітей, красти пральні машинки і гадити на килими. Ми воїни, а не якесь барахло", - каже істота у відео.

Бейкер заявив, що хоч він і був Сауроном у "Володарі перснів", але навіть він шокований абсолютним злом, з яким борються українці.

"Я чув, що росіяни стріляють по зоопарках та вбивають беззахисних тварин. Не розумію, що вони їм такого зробили? Будь ласка, не називайте росіян орками. Мені соромно перед моїми дітьми", - додав Бейкер.

Як повідомляв "Апостроф", голлівудський актор та посол доброї волі ООН Бен Стіллер відвідав Львів та Київську область, де підтримав українців, які постраждали від війни.