RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Чому люди хворіють: названо 8 головних причин

Експерти у галузі біоенергетики пояснили, звідки беруться у людини хвороби. Існує вісім ключових причин, що стосуються духовності та ментальності.

Про це повідомляє Slovofraza.

Знаючи причини, можна поступово підкоригувати звички та у підсумку - зміцнити здоров'я.

Втома

Люди у сучасному світі часто переоцінюють свої сили, перевтомлюються, не знаючи своєї межі. Це може згодом негативно позначитися на здоров'ї. Людина повинна залишати часу на речі, які приносять задоволення, відпочивати. Інакше - чекають хвороби.

Любов

Ще одна причина поганого самопочуття - відсутність любові, турботи та ніжності від партнера, близьких. Тому, варто знайти того, хто може подарувати ці основоположні речі.

Небажання діяти

Якщо людина активна - в міру працює, відвідує родичів, зустрічається з друзями, має хобі та не лінується - хворобам складно підступитися. Сильне небажання щось робити може призвести до появи недуги.

Самокритика

Якщо людина схильна до самокритики, часто відчуває свою провину - це теж шлях до хвороб. Може боліти голова та нити все тіло. Почуття провини негативно впливає на настрій, енергетику, чакри людини. Тому треба раціонально підходити до складних життєвих ситуацій.

Бажання уваги

Коли людині не вистачає уваги, то можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Так часто буває зі старенькими людьми, які хотіли б спілкування з молодшими поколінням, весь час зайнятим справами. Тому літнім людям треба приділяти увагу та проявляти турботу, щоб убезпечити від хвороб.

Образи, комплекси та страхи

Якщо людина бере все близько до серця - матиме проблеми із серцем. Страх та тривога теж можуть провокувати різні недуги. Комплекси також виливаються у погане самопочуття.

Бережне ставлення до себе та тіла

Потрібно дбати про тіло та душу: достатньо відпочивати, спати та правильно харчуватися. Часто сама хвороба вчить людину бережно ставитися та любити себе.

Переоцінка цінностей

Іноді під час тяжкої хвороби відбувається істинна переоцінка цінностей. Людина в скруті починає дослухатися до себе, ставити правильні цілі. Хвороба схожа на внутрішнє генеральне прибирання, дозволяє зупинитися, щоб подумати над тим, що відбувається.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як наповнити своє життя енергією та опублікував корисні поради експертів.