RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Новий рік принесе нам перемогу: командувач ООС привітав українців зі святом

Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв привітав мешканців нашої країни з Новим роком. Він переконаний, що 2023 рік принесе країні довгоочікувану перемогу над російськими окупантами.

Про це повідомляється у Facebook Командування Об'єднаними Силами ЗС України.

Читайте також: Самі творимо чудеса: Осадча, Вакарчук, Притула та інші зірки привітали українців із Новим роком-2023

"Минулий рік став безжальним на події, які шокували весь цивілізований світ. Але ми вистояли, показавши свою згуртованість і силу духу. Вистояли, вписавши в історію знамениті імена героїв. У підручниках з Новітньої історії України з'являться розділи з героїчної оборони Києва та Харкова, Чернігова та Ізюма, Авдіївки та Бахмута. Буде незламний Маріуполь, звільнений Херсон, буде Запоріжжя та Миколаїв... Буде наша єдність із заходу на схід і з півночі на південь", - заявив у привітанні Наєв.

Він також переконаний у тому, що українці завжди пам'ятатимуть усе, бо неможливо стерти з пам'яті рідних осіб із Бучі та Гостомелю, Ірпеня та Бородянки. Також Наєв висловив упевненість у тому, що Новий рік принесе Україні довгоочікувану Перемогу та повернення до рідних будинків чоловіків та дружин, братів та сестер, синів та дочок, які повернуться героями!

"Ми не десятки, а сотні, тисячі та мільйони разів переконувалися в тому, що наш дух – не зламати, нашої надії – не принизити, наш рід – не викорінити. Тільки з вірою у перемогу наближатимемо повернення світу. Наша земля – належить нам , наші традиції – нетлінні, наші святині – вічні!", - заявив до омандувача ОЗ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" показував, як президент України Володимир Зеленський привітав українців із Новим роком.