RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Стане в кілька разів смачніше: що потрібно додати до стейку

Стейк - це незвичайна страва, яку, як і бендерики, роблять із якісного м'яса. Однак навіть якщо ви приготували страву правильно, існує кілька способів покращити її якість.

"Апостроф" розповість читачам, що додати до стейка та зробити його смачним.

Проводити маніпуляції потрібно вже з приготовленим стейком.

Читайте також: Як приготувати ідеальне тісто для біляшів, щоб були ніжні та хрумкі: рецепт на молоці

Для цього можна використовувати вершкове масло, трави та оливковий розсіл:

  • у першому випадку потрібно покласти в стейк кілька шматочків масла;
  • у другому випадку варто покласти гаряче м'ясо на шар зелені;
  • у третьому випадку потрібно взяти рідину з банки з оливками та обробити поверхню м'яса.

Раніше ми повідомляли про те, як приготувати біляші з м'ясом на воді.

Вас також може зацікавити:

Улюблений рецепт на літо: як приготувати оладки з кабачків без зайвої олії

Смачна закуска, яку швидко готувати: рецепт рулетиків з лаваша з крабовими паличками

Хот-дог без булочки: як смачно приготувати сосиску в лаваші