RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Для тих, хто продовжує святкувати: найкращі тости на 1 січня

Для українців Новий рік – це час надій та віри у краще. Наші найзаповітніші мрії та прагнення проявляються в новорічних тостах. В них ми висловлюємо подяку близьким людям, а також українським воїнам, які протистоять нашестю російських окупантів.

"Апостроф" зібрав гарні тости для святкування Нового року.

Читайте також: Чи відпочиватимуть українці на Новий рік і Різдво: скільки буде вихідних

Хай наші воїни будуть міцні та непохитні! Слава героям, що боронять рідне небо та землю від російських окупантів. Дякуємо їм за можливість зустрічати Новий рік, та хай вони якнайшвидше повернуться додому! Здоровʼя, щастя та миру усім нам! Переможного року тобі, Україно!

***

Хай Новий рік принесе перемогу, мир та спокій українській землі! Хай небо над нами буде блакитним, ночі тихими, а рідні будуть поруч. Дякуємо нашим воїнам за можливість прокидатися щодня! Не забуваймо донатити на підтримку армії, щоби скоріше скінчилася ця війна, і українці могли жити у вільній сильній країні! З Новим 2024 роком!

З Новим роком! Найочікуваніша мрія лише одна - мирне небо. Тож нехай у 2024 році в наших календарях з’явиться важлива дата – День Перемоги. Бажаю вам любові, натхнення, здійснення бажань і якнайбільше щасливих моментів. Нехай всі рідні та близькі будуть поряд. Зі святом!

***

Нехай у наступному році буде безліч радісних новин, багато добрих і прекрасних справ. Нехай Новий рік принесе омріяну перемогу! І мрію, щоб через 12 місяців ми зустрілися у повному складі за великим родинним столом і відсвяткували найголовніше - досягнення переможного миру.

***

Хочеться, щоб у новому році кожен відчував себе у безпеці. Нехай різдвяні вогні осяють шлях до миру і перемоги. Бажаю з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році. Бережіть близьких і коханих! З Новим роком!

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українці святкуватимуть Різдво Христове, згідно з новоюліанським календарем.

  • Вас також може зацікавити:

Різдво по фен-шуй: де поставити і як правильно прикрасити ялинку

Церковний календар на грудень: повний перелік свят

Новий календар ПЦУ: усі дати православних свят на 2024 рік