RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Зробимо "вітер ворогу" разом: для розвідників ГУР оголосили великий збір коштів

ПриватБанк та благодійний фонд "Вогонь запеклих не печі" оголосили загальний збір на 20 мільйонів гривень, що придбати спеціальне обладнання та програмне забезпечення, які допоможуть збільшити масштаб та покращити якість технічної розвідки воїнів ГУР МО України на фронті.

Про це повідомляє пресслужба ГУР.

Читайте також: "Безлюдний Крим": спецпризначенці ГУР висадились на півострові і вдарили по ворогу, відео

"Заради посилення спроможностей воїнів-розвідників на фронті ПриватБанк та благодійний фонд “Вогонь запеклих не пече” оголосили спільний збірна 20 мільйонів гривень для ГУР МО України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зібрана сума необхідна для придбання спеціального обладнання і програмного забезпечення, що допоможуть збільшити масштаб та поліпшити якість технічної розвідки, а отже - знищити більше загарбників.

"Зробимо вітер ворогам разом! Задонатити на гострий зір та сильні крила для ГУР МО України можна за посиланням. Приєднатися до збору можна також у додатку Приват24 у розділі "Добро" або на сайті dobro.privatbank.ua", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що бійці ГУР пошкодили чотири швидкісні катери та знищили не менше 30 російських окупантів в ході диверсійної операції українських військ біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут в Криму.

  • Вас також може зацікавити :

Українські військові висадилися в Криму: спецпризначенці показали відео операції

Український десант у Криму: яка була задача спецоперації на Тарханкуті

Рейд спецпризначенців в Крим: в ГУР показали бій "Артану" з окупантами, відео