RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

День Теплого Олекси 30 березня: гарні привітання у прозі і листівках

30 березня День Ангела святкує Олексій, оскільки в цей день за народно-церковному календарі за старим стилем відзначається свято приходу весни Олекса Теплий. Вважається, що з цього моменту в країні починає панувати тепло, починають розпускатися перші листя дерев.

"Апостроф" зібрав красиві побажання у листівках і прозі із цієї чудової нагоди.

Читайте також: Вербна неділя 2024: дати свята у православних та католиків

Привітання з Днем ангела Олексія

***

Нехай теплий Олексій наповнить весняною свіжістю кожен куточок вашого будинку, щоб радість від сонця гріла душу, окриляла і дарувала найпозитивніші емоції. Нехай дні будуть радувати теплом і хорошою погодою.

***

Олексій. У День твого Ангела Олексія хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було сповнене любов'ю до ближніх, щастя, добробуту. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поряд і все у житті складається вдало.

***

Дорогий Олексій, вітаю тебе із Днем Ангела. Хочу побажати тобі щирого і справжнього щастя, доброї та незмінної вдачі, великих і незламних успіхів, нереального та великого щастя, міцного та дуже міцного здоров'я. Нехай твій ангел зберігає тебе все твоє життя.

***

Дорогий Олексій, вітаю тебе з Днем твого Ангела і від щирого серця бажаю міцних сил, мудрості, наполегливості, віри в себе і постійного прагнення тільки до перемоги. Нехай на серці не буде прохолоди, нехай у житті завжди горить вогник любові та мужності, а твій ангел-охоронець уберігає тебе від усієї біди.

***

У це весняне свято я від щирого серця і серця хочу привітати з прекрасним днем — Теплим Олексієм. Нехай це свято принесе багато позитивних і позитивних емоцій, нехай думки та ідеї будуть чисті і благородні, нехай вчинки твої будуть безкорисливі і чесні.

Нагадаємо, раніше ми писали 10 головних правил Великого посту та 5 сильних молитов, які потрібно читати.

  • Вас також може зацікавити:

Коли будемо святкувати Трійцю в 2024 році: нова дата

Великий піст 2024: дата, головні правила та заборони

В Україні з 1 вересня переходять на новий церковний календар: повний список святкових дат