RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Луцьку відомий ресторан відмовив вдові загиблого захисника у поминальному обіді: подробиці скандалу

Популярний у Луцьку ресторанний комплекс "Жито" вляпався у скандал після того, як керівництво закладу відмовилося організувати поминальний обід для дружини вдови військового.

Про це Іванна Цюх розповіла у своєму Facebook.

Як відомо, Олександр Гнатюк загинув у квітні 2023 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області.

Читайте також: Схеми невмирущі: "Укрзалізниця" втрапила в черговий скандал з квитками

Вдова захисника на річницю вирішила влаштували поминальний обід та намагалася знайти заклад, який розташований поблизу кладовища. Іванна зателефонувала до комплексу "Жито" та поцікавилася, чи може ресторан 20 квітня організувати поминальний обід від 13:00 до 15:00. Керівництво закладу запропонувало жінці ввечері приїхати та детально узгодити меню.

Однак ситуація кардинально змінилася, коли Іванна прибула до комплексу.

"Адміністратор Віталій не почув, виявляється, що це буде поминальний обід. Він був напідпитку. Я йому пояснила, що не треба пити на робочому місці і тоді зі слухом буде все добре. Ми спілкувалися з адміністратором, він сказав, що в них буде ще двоє хрестин і двоє день народжень на той час. Він показав, де ми маємо сидіти. І коли він вкотре почув слово "поминки", він дуже змінився", - пояснює жінка.

Згодом керівництво закладу почало переконувати Іванну, що вони ніколи не проводять поминки. Через те, що у ресторанному комплексі у цей час були заплановані хрестини та ювілей, жінці з гостями запропонували провести поминальний обід на вулиці у бесідках. Вдова загиблого захисника обурилася тим, що клієнтам пропонують проводити захід на вулиці, де температура повітря не перевищує +10 градусів.

"Я запитала, де це в них прописано, бо в правилах такого немає. Натомість він нахабно відповів "це я так сказав. Я вам це озвучую". Коли він побачив, що повставали усі свідки, які були у шоці, що таке відбувається на 10 рік війни і 2 роки повномасштабної, де хлопців повз везуть щодня "на щиті" тією дорогою. В нього риторика змінилася, купа пропозицій і таке інше", - продовжила жінка у своєму Facebook.

Вдова захисника не мала жодного бажання продовжувати розмову та звернулася до закладу "Макіс", який не став відмовляти жінці та організував поминальний обід. Керівництво цього ресторану зазначило, що це не перший подібний випадок з "Житом". На момент публікації матеріалу адміністрація ресторанного комплексу ніяк не коментувало скандал.

Раніше ми розповідали, що у Києві стався скандал через побиття дитини у школі.

Вас може зацікавити:

Здорових робила "інвалідами": лікарка зі Львова втрапила у гучний скандал

У ветерана, що втратив ноги, вимагали довідку про їх відсутність: прикордонники прокоментували скандал

"Самі винні": ексзаступниця Рєзнікова втрапила у скандал через демобілізацію, відео