RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Російський опозиціонер Пивоваров вважає неприпустимою підтримку ЗСУ

Російський опозиціонер Андрій Пивоваров, звільнений внаслідок великого обміну між Заходом та Росією, вважає неприйнятним для себе підтримку Збройних сил України.

Про це він заявив в інтерв'ю "Новій газеті".

"Що стосується ЗСУ... це таке питання, яке неправильно взагалі ставити російським політикам...За підтримкою саме військових сил, на жаль, це неприпустимо для мене, бо все-таки так, я залишаюся російським політиком", - заявив Пивоваров. .

Також він висловився про росіян, які йдуть воювати проти українців.

"Вони змушені туди йти. Когось жене страх, когось заганяють Так, і, можливо, ці люди не є прихильниками демократичних ідеалів, може, особисто мене вони там ненавидять, як і багатьох інших, але бажати їм смерті, допомагати цьому для мене неприпустимо. Тому я планую займатися громадською, політичною діяльністю, щоб знаходити способи задушити у суспільстві підтримку цього та постаратися вдарити по фінансовому аспекту. Але підтримувати тих людей, які зі зброєю в руках борються проти Росії, я не готовий", - сказав опозиціонер.

Як повідомляв "Апостроф", звільнені в результаті обміну між країнами Заходу та РФ росіяни Андрій Пивоваров та Володимир Кара-Мурза закликали до зняття санкцій проти "простих росіян".