RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У страшній ДТП під Тернополем загинув син українського дипломата: фото

У смертельній аварії під Тернополем за участю фури і легкового автомобіля, яка сталася в п'ятницю, 4 січня, загинув син українського дипломата Павла Працюка - 11-річний Михайло.

Про це повідомляється на офіційній сторінці посольства України в Туреччині.

"Він загинув в автокатастрофі, повертаючись з чергового тренування з футболу, в якому отримав багато перемог і який дуже любив", - йдеться в повідомленні.

Як передає видання 20 хвилин, загиблий хлопчик - гравець команди U-12 КУ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту". Був воротарем, мріяв про спортивну кар'єру.

"Миша сидів попереду. Він був високого зросту, тому вже мав право зайняти сусіднє з водієм сидіння. Загинув і водій - Валерій Мельницький. Він часто привозив дітей на тренування, бував в Тернополі часто, це пов'язано з роботою. Його син і ще один хлопчик сиділи ззаду, на момент аварії саме спали. Слава Богу, що вони залишилися живі", - цитує видання слова тренера хлопчика Романа Курдупеля.

Як повідомляв "Апостроф", 4 січня в Мукачівському районі сталася смертельна аварія, водії автомобілів загинули і постраждала дитина. Також 4 січня в Запорізькій області мікроавтобус з'їхав з дороги і перекинувся. В результаті аварії водій госпіталізований. А 3 січня під Львовом сталася жорстока аварія з двома мікроавтобусами та цистерною.