RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

​Під Івано-Франківськом відбулися дві смертельні ДТП: фото

У понеділок, 7 січня, в Івано-Франківській області відбулися два смертельних ДТП.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

На дорозі Н-10 в селі Лісний Хлібичин зіткнулися два автомобілі марки Volkswagen і Kia. В результаті інциденту в лікарні доставлено шість чоловік: два водії та четверо пасажирів. Відомо, що в медустанові загинула пасажирка автомобіля Kia, інші травмованих у важкому стані.

Обставини аварії з'ясовуються. За попередніми даними, водій Kia виїхав на смугу зустрічного руху. Що стало причиною такого маневру - з'ясовується. У водіїв будуть відібрані кров на перевірку стану сп'яніння, але поки за мх життя борються медики.

А друга аварія, за даними видання "Фіртка", трапилася в селі Угринів. Там зіткнулися авто марки Geely і Mitsubishi. Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей, яких госпіталізували з різними травмами. А пасажир Geely загинув на місці події.

Обставини аварії з'ясовуються. За попередніми даними, водій автомобіля Mitsubishi не впорався з керуванням через погодні умов і допустив зіткнення іншим транспортним засобом.

Як повідомляв "Апостроф", 7 січня в Києві сталася потрійна ДТП за участю тролейбуса, яке закінчилося розбірками і бійкою. Також в цей день в центрі Києва зіткнулися два авто, пасажирку вирізали рятувальники. А 6 січня біля села Ясенів в Бродівському районі на автодорозі "Київ - Чоп" сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула дитина, ще семеро людей отримали травми.