RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

З'явилися подробиці смертельної перестрілки в Харкові

Заступник глави "Оплоту" Георгій Ісаков, в якого стріляли на парковці біля супермаркету на вулиці Клочківській в Харкові в п'ятницю, 25 жовтня, можливо живий.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

На даний момент правоохоронці імен жертв не називають. За однією з версій, начебто саме Ісаков загинув від куль. Правда, з інших джерел є інформація, що Ісаков - це і є поранений і зараз перебуває в лікарні. Інформація уточнюється.

40-річний чоловік, який перебуває в лікарні, отримав вогнепальні поранення рук, ніг і грудей. Його стан медики називають критичним, він знаходиться в реанімації.

Як повідомив начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко, біля лікарняної палати потерпілого встановлено цілодобову охорону з числа працівників батальйону поліції особливого призначення.

Тим часом товариш пораненого, якому було 35 років, загинув в кареті швидкої допомоги. Він отримав кулю в грудну клітку.

Відзначається, що кілер з місця пригоди зник на позашляховику, який згодом підпалив. Вже на Південному вокзалі його оточила поліція.

"Його вже було поранено, побачив, що шансів у нього немає, він дістав гранату і підірвав себе голову. Очевидно, замовників він боявся більше, ніж поліції", - коментує керівник поліції Харківщини Валерій Сокуренко.

У підривника при собі були документи на ім'я раніше судимого жителя Горлівки. Хто - убитий або поранений - був його мішенню, ще з'ясовують.

Серед версій правоохоронців найголовніша - кримінальні розборки, переділ сфер впливу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися дані про кілера, який підірвав себе після стрілянини в Харкові.