RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Пиво з миш'яком та пиріжки з щурячою отрутою: у Криму "диверсантки" відправили на той світ багато військових

В окупованому Криму двічі за місяць дві "диверсантки" масово отруїли російських військових, як це сталося у тимчасово захопленій Горлівці. 18 окупантів загинули, ще 14 постраждали. Дівчата підсипали отруту в пиво та пиріжки.

Про це повідомляє російський Telegram-канал "Кремлевская табакерка" з посиланням на джерела в Генштабі ЗС РФ і серед військових.

Читайте також: У Росії отруїли пропагандиста Красовського, який закликав топити українських дітей: фото

Так, 1 грудня через отруту від двох "диверсанток" загинули 28 окупантів із однієї з військових частин Сімферополя. Цього разу масово отруїлися пиріжками та пивом у Бахчисараї.

"За розповідями свідків, до наших військових на вулиці підійшли дві милі дівчата. Сказали, що хочуть пригостити їх домашніми пиріжками. Мовляв, бабуся однієї з них насмажила пиріжків з капустою, картоплею, м'ясом та повидлом і попросила передати бійцям на знак подяки за службу. І щоб привітати їх із наступаючим Новим роком. Ще дали пива", - зазначив один із джерел Telegram-каналу.

Незважаючи на те, що вже були випадки масового отруєння солдатів, окупанти прийняли подарунки і теж "злягли". Загинуло 19 російських бойовиків, ще 14 було госпіталізовано, троє з них у тяжкому стані.

За попередніми даними експертизи, у пиріжках і пиві знайшли великі дози миш'яку, отрути для щурів та отрути незрозумілого походження.

Як розповіло джерело у ФСБ Telegram-каналу, підозрюють тих самих "диверсанток", що й діяли у Сімферополі. Їх поки що не знайшли.

Нагадаємо, на початку грудня в Криму вийшли на "диверсанток", які отруїли 28 російських окупантів в одній із військових частин Сімферополя. Одна з них виявилася дочкою працівника міської адміністрації.

  • Вас може зацікавити:

У Маріуполі окупантів косить невідома хвороба: за два тижні - мінус 11 росіян

"Отрути для щурів вистачить": у Маріуполі окупанти отруїлися після святкового застілля

Під постійним наглядом: що відомо про стан дружини Буданова і офіцерів ГУР після отруєння