RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Напад на Ніколаса Карму: версія ТЦК

В Полтавському обласному ТЦК відреагували на звинувачення блогера Ніколоса Карми у нападі на нього начальника районного ТЦК.

Ситуацію прокоментував Суспільному речник Полтавського обласного ТЦК та СП Роман Істомін.

За його словами, начальник районного ТЦК Олександр Логвиненко проводив час у місті разом з родиною 5 жовтня, жодного конфлікту з боку офіцера не було, зброя не використовувалася.

"Він помітив чоловіка, який підходив до жінок та задавав їм різні провокативні питання. У свою чергу, він також вирішив підійти та задати два простих питання – ставлення до ЗСУ та до військової служби. При цьому він повідомив, що є офіцером ЗСУ. На відео це все є. Потім він відійшов. Ніякого конфлікту з боку офіцера не було. Але блогер підбіг до нього зі спини, вхопив за плече та почав конфліктувати відверто, застосовуючи при цьому заходи фізичного впливу", — зазначив речник.

За словами Істоміна, на відео помітно, що у представника ТЦК не було пістолета, а предмет, який схожий на нього, був у іншого громадянина, який з’явився в кадрі лише після застосування сили до офіцера ЗСУ.

"Правоохоронці вже перевірили цей предмет – це не був бойовий пістолет і загрози життю та здоров’ю блогеру не було взагалі", — додав речник обласного ТЦК.

Нагадаємо, відомий український блогер Ніколас Карма, відомий своєю рубрикою "Скільки коштує ваш лук", заявив, що на нього напали у Полтаві під час зйомок чергового випуску.