RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Гороскоп на завтра: Овнам не можна ризикувати, а Близнюки будуть у всьому помилятися

Зараз починається час нових горизонтів і романтичних пригод. Хочете знати, що вас чекає 26 березня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто буде приречений на помилки, кому варто бути рішучіше, а хто зможе впоратися з труднощами.

Овен

Зараз вам не варто ризикувати. У першій половині дня можливі неприємності, тому постарайтеся призначити всі важливі справи на вечір. Цей день також не годиться для занять небезпечними видами спорту і спонтанних поїздок.

Тілець

Ви можете сильно постраждати через власну довірливість. Ваша наївність змусить недоброзичливців спробувати вас використовувати. Будьте уважні і не дозволяйте нікому сісти вам на шию. І не потрібно занадто гостро реагувати на те, що відбувається.

Близнюки

У цей час все буде даватися вам з працею. Помилки будуть буквально сипатися градом, але намагайтеся не бути занадто самокритичні. Всім властиво помилятися, важливо виносити з того, що відбувається корисний життєвий досвід.

Рак

Вас чекають труднощі, через які можливо доведеться відмовитися від заздалегідь намічених планів. Це призведе до емоційної нестабільності, вас легко буде вивести з себе будь-якою дрібницею. Не зривається на оточуючих, вони ні в чому не винні.

Лев

Вам важливо дотримуватися обережності у всьому. День буде здаватися невдалим, але ви зможете зробити його приємнішим, якщо прикладете певну кількість зусиль. Ваш настрій, як і ваш успіх, зараз повністю в ваших руках.

Діва

До обіду вам буде простіше зосередитися, також сильно підніметься ваш авторитет. Тому постарайтеся в цей час вирішити якомога більше завдань. Навколишні будуть бачити в вас наставника, не підведіть їх і не зазнавайтеся.

Терези

Ви можете здивувати своїми сміливими ідеями як всіх навколо, так і самих себе. Будьте готові до того, що ваші амбіції спочатку будуть незрозумілими. Але незабаром ви зможете довести оточуючим свою однозначну правоту.

Скорпіон

Ваші комунікативні навички зараз можуть впасти нижче плінтуса. Ваші жарти будуть не смішними, суперечки будуть програшними, навіть звичайні діалоги можуть завести в глухий кут. Не турбуйтеся. Період пройде і все повернеться на свої місця.

Стрілець

День буде спокійним, без будь-яких сюпризів, сплесків і несподіванок. Якщо ж щось вас і здивує, ви зможете поглянути на все філософськи. Ви зараз немов китайський мудрець. Залишайтеся спокійними, і зможете втримати свою гармонію.

Козеріг

Зараз вам краще відмовитися від експериментів. Вибирайте для всього перевірені методи і способи, не бійтеся попросити поради і перевірити ще раз всі двічі. Навіть якщо ви впевнені у своїй правоті, переконайтеся в ній напевно.

Водолій

Проявіть наполегливість, не бійтеся бути ініціативні. Ви здатні на багато що, і прекрасно це знаєте. Дійте, і робіть це сміливо, без оглядки на минуле. Але не забувайте і про обережність, особливо в спілкуванні з чужими людьми.

Риби

Вірогідні марні витрати, неправильні рішення, неприємні розмови. День може здатися дуже неприємним, але не варто занадто засмучуватись. До вечора негативні хвилі вщухнуть і ви зможете розслабитися. А до цього часу наберіться терпіння.

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.