RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 24 серпня: Рибам не можна вплутуватися в суперечки, а Раки можуть впасти в депресію

У цей час багатьох чекають труднощі і перешкоди на шляху до мети. Хочете знати, що вас чекає 24 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться поборотися, хто буде схильний до негативу, а кому не варто ризикувати.

Овен

Хороший день для вирішення будь-яких фінансових питань. Якщо ви давно хотіли розпланувати свій бюджет, постарайтеся зробити це сьогодні. Але врахуйте, що ваші плани можуть змінитися. Розраховуйте на це.

Телець

Ви нарешті зможете домогтися успіху в справі, що для вас важлива. Але пам'ятайте, що без боротьби не обійдеться. Приготуйтеся по-справжньому боротися за свою мету, тільки так ви зможете отримати бажане.

Близнюки

День буде не надто спокійним, але ви зможете впоратися з усім без сильної перевтоми. Всі клопоти будуть швидше приємними, ніж навпаки. Не засиджуйтеся на одному місці, вам зараз потрібен рух.

Рак

Зараз на вас чекає не найприємніший період. Негативні вібрації сильно на вас впливають, ви легко можете піддатися поганому настрою або навіть впасти в легку депресію. Не дозволяйте собі мислити песимістично.

Лев

Це гарний час для будь-яких творчих занять. Ваші організаторські здібності зараз будуть на висоті. Не бійтеся брати на себе роль лідера, люди будуть з радістю прислухатися до ваших прохань і рекомендацій.

Діва

Вам варто відмовитися від ризикованих ідей. Негативні тенденції набирають обертів, ви вже починаєте їх відчувати. Зараз краще уникати небезпечних ситуацій. Постарайтеся зайнятися справами, які не вимагають від вас різких рішень.

Терези

День не такий вдалий, як кілька попередніх, але він теж буде досить непоганим. Зараз можна зайнятися навчанням і саморозвитком, це піде вам на користь. А ось особисті переживання краще не чіпати.

Скорпіон

Ви можете помітити перед собою привабливі перспективи. Але отримати від них максимум можна тільки в тому випадку, якщо відмовитися від звичних тактик. Намагайтеся мислити нестандартно. Оригінальний підхід допоможе обійти небезпечні кути.

Стрілець

Ви можете отримати цікаві пропозиції, що стосуються роботи. День буде досить спокійним, тому його можна використовувати, щоб гарненько набратися сил перед новими життєвими етапами.

Козеріг

Зараз ви починаєте потихеньку розбиратися з накопиченими справами. Продовжуйте в тому ж дусі. Також ви зможете адекватно оцінити успішність проекту, на який робили раніше великі ставки.

Водолій

Намагайтеся зараз користуватися перевіреними методами. Не варто ризикувати і діяти надто зухвало. Позитивні тенденції скоро повернуться, але поки що вам просто потрібен час. Займіться справами, які були заплановані заздалегідь.

Риби

Оточуючі будуть заважати вам закінчити розпочаті справи. В суперечки краще не вплутуватися, хоча повністю уникнути розбіжностей не вийде. Будьте готові до неприємних розмов і можливих труднощів.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.