RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 31 серпня: Козероги перевершать себе, а Близнюкам не можна лаятися з начальством

Зараз позитивні вібрації торкнуться практично всіх. Хочете знати, що вас чекає 31 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, хто впорається зі складним завданням, у кого вийде перевершити себе, а кого чекають приємні знайомства.

Овен

Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Якщо ваша інтуїція підказує, що потрібно щось змінювати - робіть це. Але не поспішайте кидати все розпочате. Діяти варто рішуче, але не категорично.

Телець

Можливі фінансові надходження. Намагайтеся розпоряджатися грошима вдумливо. Краще продумати всі витрати заздалегідь, щоб не опинитися в мінусі. Ваше особисте життя допоможе налагодити ситуацію на роботі.

Близнюки

Зараз ви ведете себе особливо розсудливо, це дуже правильна тактика. Люди будуть до вас тягнутися і ви зможете з легкістю заручитися підтримкою союзників. А ось з начальством краще не сваритися.

Рак

Лідерські якості у вашому характері стануть особливо помітними. Ви підсвідомо будете прагнути опинитися в центрі загальної уваги. Використовуйте це для вирішення ділових питань.

Лев

День буде плавним і спокійним. Не потрібно чекати від нього великих звершень. Цей час добре підходить для продовження роботи над проектами, які вже були розпочаті раніше. Не беріть на себе занадто багато.

Діва

Жінки у вашому оточенні зараз будуть особливо до вас розташовані. Якщо ваш керівник - представниця прекрасної статі, можете попросити її про допомогу. Швидше за все, вона вам не відмовить і навіть дасть цінну пораду.

Терези

Зараз ви гостро відчуваєте, що хочете попросити когось про допомогу. Але ваш самостійний характер не дозволяє цього зробити. Не бійтеся здатися слабким, іноді всі ми трохи втомлюємося і нам потрібна підтримка.

Скорпіон

Вас чекають цікаві і приємні знайомства. Ймовірно, ви раптом звернете увагу на когось, кого раніше зовсім не помічали. Придивіться до цієї людини. Вона може стати для вас справжньою знахідкою, як у робочому плані, так і в особистому.

Стрілець

Вас буде особливо радувати можливість спілкуватися з великою кількістю людей. Присвятіть цей час справам, які пов'язані з публікою та зустрічами. Можете провести семінар або просто зустрітися з великою компанією знайомих.

Козеріг

Ви просто перевершите себе в цей день. Оточуючі будуть вражені вашою активністю та оригінальністю ваших ідей. Допоможіть тому, хто явно цього потребує. Зараз ви можете вплинути на долю близької людини. І їй це потрібно.

Водолій

Ви впораєтеся з непростою задачею, яка вас лякає. Старі страхи поступляться місцем впевненості, адже ваша мета залежить тільки від вас. І ви можете контролювати свої емоції. Тримайте спину рівно і не бійтеся нічого.

Риби

Гарний час для будь-яких переговорів. Ви зараз можете знайти спільну мову практично з ким завгодно. У сімейних питаннях намагайтеся виступати в ролі порадника і уважного слухача.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.