RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Астрологи назвали три найбільш прискіпливих знаки Зодіаку - критичні до себе і до інших

Астрологи, які розповідали про знаки Зодіаку, що ставлять чітко цілі та які завжди домагаються свого, назвали три найбільш вимогливих до себе та інших знака.

Про це повідомляє Jevons1.

Діва

Астрологи вирішили, що найбільш прискіпливими знаками Зодіаку є Діви. Вони критикують як себе, так і весь час стежать за іншими. При цьому до критики в свою сторону вони ставляться дуже важко і болісно.

Овен

Овни по своїй суті дуже імпульсивні й енергійні, через що оточуючі будуть відчувати, що вони повинні постачати Овну постійно нові розваги, так як представник цього знака Зодіаку вимагатиме від них таких самих веселощів і нових відчуттів. Овни дуже люблять змагатися практично у всіх повсякденних речах в житті: хто більше втомився на роботі, у кого більше проблем, хто скільки заробляє тощо. Цей знак може енергетично виснажувати співрозмовників, що викликає невдоволення у них.

Рак

Якщо погано Ракам - погано всім оточуючим його. Так як Місяць для цього знака є планетою-покровителем, то емоційні гойдалки відбуваються дуже часто. Раки потребують того, щоб їх вислуховували, і якщо людина не цінує те, як вони діляться з ними своїми переживаннями - тоді Раки перестають з ним спілкування.

Раніше "Апостроф" повідомляв, астрологи назвали три найагресивніших знака Зодіаку, які розпалюють сварки і "вибухають" на рівному місці.