RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

30 травня

Всі новини

Алкоголь, екстрим та суїцид: як знаки Зодіаку доводять себе до смерті

Астрологи розповіли про представників гороскопу з найміцнішим здоров'ям і дали "прогноз смерті" для кожного знака Зодіаку.

Про це пише "КП в Україні".

Овен

Представники знаку найчастіше отримують травми. Причому найбільше страждає голова – від струсу до різноманітних ЛОР-захворювань. Причина їхньої смерті найчастіше - щось екстраординарне.

Тілець

Маючи міцне здоров'я і високу витривалість, Тільці схильні нехтувати профілактикою і не звертати увагу на своє самопочуття. Саме їхнє небажання вчасно звернутися до лікаря загрожує їм смертю.

Близнюки

Ці люди мають тендітну душевну організацію і нерідко схильні до нервових розладів. Через свою відчайдушність Близнюки часто стають жертвами нещасних випадків.

Рак

Раки уразливі і часто вдаються до меланхолії, люблять уявляти, як всі засмутяться у разі їх смерті. Вони схильні впадати у депресію, доводячи себе до суїциду. Врятувати їх від такого страшного сценарію може почуття власної потреби.

Лев

Царський Лев має одне слабке місце – серце. Крім того, заради того, щоб справити враження на оточуючих, представники знаку схильні до невиправданого ризику. Через це Леви можуть стати жертвою нещасного випадку.

Діва

Діви мають слабкий імунітет і можуть страждати на недуги лівої півкулі мозку. Хоча вони також схильні до самогубства, найчастіше доживають до глибокої старості. У похилому віці страждають від деменції та інших розладів роботи мозку.

Терези

Думка оточуючих має для представників знака велике значення. Нерозуміння та конфлікти часто штовхають їх шукати втіхи в алкоголі. Саме він руйнує їхнє здоров'я. Слабке місце Терезів - нирки.

Скорпіон

Енергія Скорпіонів б'є через край, нерідко руйнуючи тих, кому не вдається направити її в потрібне русло. Представники знаку можуть зловживати сексом та екстримом. Їм загрожують венеричні захворювання та проблемні вагітності. Схильні робити на суперечку безрозсудні речі.

Стрілець

Стрільці нечасто страждають на тяжкі захворювання, але якщо перестають стежити за здоров'ям, у них починає страждати печінка, можливі інсульти і переломи. Ті з них, хто не піддається своїй потягу до гострих відчуттів – живе довго.

Козеріг

Козеріг - один із найслабших здоров'ям знаків. До того ж представники знака схильні вишукувати у собі хвороби та "заліковуватися". Смерть часто приходить до них через банальні речі - куріння або ожиріння.

Риби

Риби дуже вразливі та крихкі. Вони не виносять самотності та бояться її. Свої страхи схильні приглушувати алкоголем чи наркотиками. Саме ці небезпечні захоплення можуть забрати життя представників знака.

Водолій

Водолії дуже люблять життя і хочуть прожити якнайдовше. Вони прагнуть все продумати та передбачити, виключити всі небезпеки піти раніше. Іноді вони так переймаються цим питанням, що можуть доводити себе до інфаркту.

Раніше астрологи розповідали, якими різні знаки Зодіаку стають в старості.